یکشنبه ۲۵ شهریور ۰۳

بررسی تمام علائم خرابی برد پکیج بوتان نمایندگی بوتان در اندیشه

۱۸ بازديد

بررسی تمام علائم خرابی برد پکیج بوتان

برد الکترونیکی از قسمت‌های اصلی پکیج بوتان محسوب می‌شود. این قطعه مانند مغز عمل کرده و دستورات پکیج را به قطعات مختلف دستگاه می‌دهد. با خرابی برد پکیج بوتان، در کارکرد قطعات و در نهایت دستگاه اختلال ایجاد می‌شود.  نمایندگی بوتان در اندیشه آشنا بودن با این قطعه موجب می‌شود، پروسه تعمیر پکیج بوتان، بخصوص تعمیر برد آن را بهتر درک کنید. در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی تمام علائم خرابی برد پکیج بوتان بپردازیم.

 

اگر پکیج شما علائم خرابی برد را دارد، بهتر است یک تعمیرکار پکیج آن را بررسی کند. برد قطعه حساسی است و برای تعمیر آن ممکن است نیاز به قطعات خاصی باشد. با توجه به این موضوع تعمیر برد پکیج خود را به یک فرد ماهر و متخصص بسپارید.

اجزای برد پکیج بوتان

برد پکیج وظیفه ارسال فرمان را به قطعات پکیج بر عهده دارد و به عنوان مرکز کنترل و اتاق فرمان پکیج فعالیت می‌کند. به همین دلیل است که، خرابی این قطعه می‌تواند در کل عملکرد پکیج تاثیر گذار باشد. برد پکیج شامل قطعاتی مانند فیوز، رله، آی سی و ترانس تغذیه است. این قطعات در کنار هم مانند یک سیستم عمل کرده و عملکرد پکیج را مدیریت می‌کنند. با خرابی و یا مستهلک شدن هر یک از این قطعات، برد پکیج بوتان نیاز به تعمیر و یا تعویض پیدا می‌کند.

آی سی ولتاژ تغذیه را ثابت نگه می‌دارد و از بروز نوسان در آن جلوگیری می‌کند تا به قطعات الکترونیکی در پکیج آسیبی وارد نشود.

فیوز وظیفه قطع برق هنگام بروز اتصال کوتاه در پکیج را دارد. در صورتی که در فیوز اختلالی به وجود آید، قابل تعمیر نیست و لازم است، تعویض شود.

تبدیل برق ۲۲۰ ولت شهری به ۹ یا ۱۸ ولت در پکیج، بر عهده ترانس است.

رله وظیفه دارد، الکترون‌ها را هنگامی که در کنار آن شناور است آزاد کند. با اینکار اتصال در مدار برقی برقرار می‌شود.

نقشه برد پکیج بوتان

برای آشنایی با مشکلات برد پکیج بوتان، نقشه برد پکیج بوتان را مطالعه کنید، تا از قطعات به کار رفته داخل پکیج آگاهی یافته و نظارتی کامل بر پروسه تعمیر این قطعه داشته باشید.

 

نقشه برد پکیج بوتان شامل مکان قرار گیری ترموستات ایمنی، سوئیچ فشار آب، الکترود جرقه، شیر سه راهه و فیوز و … است. برای آشنایی بیشتر با هر کدام از این قطعات می‌توانید مقاله «معرفی اجزای تشکیل دهنده پکیج بوتان» را مطالعه کنید.

وظایف برد پکیج بوتان چیست؟ (برد پکیج بوتان، کنترل چه بخش‌هایی را بر عهده دارد؟)

برد پکیج وظیفه دارد تا بر اساس اطلاعات ورودی که از قطعات واسط دریافت می‌کند، دستورات مناسب را صادر کند. در انتها نیز بر قطعاتی که وظیفه اجرای دستورات را برعهده دارند نظارت و آنها را کنترل می‌کنند. فن، پمپ، شیرگاز، جرقه زن و حسگر قطعاتی هستند که توسط برد پکیج کنترل می‌شوند.

ساختار برد پکیج بوتان در مدل‌های جدید و قدیمی

در پکیج‌های قدیمی از ترموستات، آکوستات و … به جای برد بکار گرفته می‌شد، اما در ساخت پکیج‌های جدید از یک یا چند برد استفاده می‌شود. از مزایای استفاده از بردها این است که شناسایی مشکلات پکیج را سهل‌تر کرده و سریع‌تر می‌توان برای رفع آن اقدام کرد. در پکیج‌های دارای نمایشگر از یک برد جهت کنترل استفاده می‌شود.

 

لازم به ذکر است که در گذشته برد پکیج‌ها با توجه به مدلشان با یکدیگر متفاوت بودند. یعنی امکان استفاده از برد مدل کالدا ونزیا روی مدل اپتیما وجود نداشت. اما هم اکنون از یک برد در تمامی مدل‌ها استفاده می‌شود و همین موضوع باعث افزایش کیفیت، دوام در مقابل نوسان شده و کاهش قیمت برد را در پی داشته است.

کد خطای مربوط به خرابی برد پکیج بوتان

کدهای خطا برای کمک به فرایند نگهداری و تعمیر پکیج بر روی آن برنامه نویسی شده است. تا سریعتر و دقیق‌تر مشکلات درون پکیج شناسایی و رفع شوند. خرابی برد نیز در پکیج دارای کدهای خطای زیر است:

 

ارور E01

این ارور ناشی از عدم تشکیل شعله پکیج است. عدم تشکیل شعله به مواردی چون گاز، شیر گاز، جرقه‌زن، برد الکترونیک و یون ارتباط دارد که جهت عیب یابی دقیق باید توسط کارشناس تعمیر بررسی شوند.

 

کد خطا E13

این ارور خبر از وجود مشکل در نرم‌افزار برد می‌دهد.

 

کد AL50 و E011

اگر قبل از اینکه از سمت برد فرمان تشکیل شعله صادر شود، شعله یه وجود آید، این خطا نمایش داده می‌شود.

 

ارور A05

این کد نشان دهنده خراب بودن برد پکیج است.

 

ارور A11

این ارور اعلام می‌کند که سنسور پکیج قبل از برد عمل کرده است.

 

ارور AL22

بعد از قطع شدن ارتباط سیم با برد نمایش داده می‌شود.

 

خطای 59-AL51

نشان از خرابی برد (یکی از مدارهای برد کنترل) دارد.

 

خطای J0

این ارور می‌گوید که برد کنترل و برد نمایشگر دچار اختلال شده‌اند.

 

کد خطاهای ۴۰-۶۰-۷۰ (در پکیج مدل آنالوگ) و E50 (در مدل دیجیتال) هنگامی رخ می‌دهند که با وجود اتصال سوئیچ هوا فن روشن نمی‌شود. در این زمان احتمال می‌رود که برد الکترونیکی خراب شده و نیاز به تعمیر داشته باشد.

همینطور چراغ سبز چشمک زن سریع نیز خبر از خرابی برد دستگاه و گیرپاژ پمپ، کمبود آب و خرابی NTC می‌دهد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.